Hasznos App-ok hosszú hétvégére.

A play Áruházban böngészve hasznos kis applikációkra lehet bukkanni, amikkel már egy hosszú hétvégét is meg lehet könnyíteni, és nem kell mindig az útikönyveket bújni, és cipelni. Hiszen egy ilyen hétvégén minden gramm számít.





1. PocketGuide
Csak be kell írnunk a várost, ahol éppen tartózkodunk, és a GPS koordinátáink alapján máris kidobja nekünk a közelben található nevezetességeket, éttermeket, bárokat, szállásokat. Utóbbiakat a használók visszajelzései alapján.
Ingyenes, de vannak benne város vezető körutak is, amikért viszont fizetnünk kell, de én azt mondom, hogy enélkül is abszolút használható.



2. Countries Been
Ebben az ingyenes alkalmazásban számon lehet tartani, hogy melyik országokban jártunk már, és hogy hova szeretnénk még ellátogatni. Hasznos kis program azoknak, akik ösztönözni szeretnék magukat, és mindig maguk előtt akarják látni a célt. Az én első országom, amit bejelöltem rajta Magyarország volt, mint ország, ahol élek. Az első cél pedig, amit bejelöltem rajta természetesen Japán volt.



3. Airbnb
Szálláskeresű app, amit gyanítom, mindenki ismer legalább hallomásból. Emberek adják ki szobáikat, lakásaikat az utazóknak. Sok esetben oclsóbb a költségvetése, mintha szállodában töltenénk az időt.




4. Booking
Itt kifejezetten hotelek, szállodák, panziók körében lehet szállást keresni.

Mindkét app. nagyon hasznos lehet szálláskeresés ügyében, akár rövid időre is.

Share:

0 megjegyzés