Erzsébet program - Utazás itthon



Létezik egy olyan dolog, hogy Erzsébet-program. Ezt minden évben meghirdetik nagycsaládosoknak, nyugdíjasoknak és fogyatékossággal élőknek.

http://www.erzsebetprogram.hu/

Ahhoz, hogy részt vehessen valaki a pályázaton, csupán regisztrálni kell, és benyújtani a pályázatot. A támogatási keret egy jelentkezőnél  a fogyatékos személyt és annak egy kísérőjét fedezi, de természetesen családi nyaralást is lehet belőle csinálni, akkor viszont a család többi tagjának már a rendes árat kell befizetnie. Viszont úgy gondolom, hogy adott esetben ez még mindig olcsóbban jön ki, mintha mindenkinek teljes árat kellene fizetnie.
A pályázat benyújtása után, aki pozitív elbírálást kap, minimális összeg befizetése után lefoglalhatja a nyaralást a megadott szálláshelyek egyikén. ( Ez az összeg a tavalyi pályázaton 2 főre összesen 10.000 Ft volt)

Ezek között vannak kifejezetten igényes szállodák, és nem annyira "fényűző" helyek is, ahol turnusokat lehet lefoglalni. Ezek általában 5 nap/4 éjszaka, vagy 4 nap/3 éjszaka turnusban vannak felosztva. Van ahol a nyári időszakban 5 nap/4 éjszakás turnusok vannak, a tavaszi/őszi időszakban pedig 4nap/3éjszaka.
A honlap jól meg van csinálva, mindenről tájékoztat időben, és az online jelentkezés is teljesen rendben van. Ha valaki azonban mégsem boldogul, vagy fél, hogy valamit elronthat, akkor a legközelebbi Mozgássérült Egyesületnél biztosan segítenek neki.

Share:

0 megjegyzés